red bull final futbol fantasia

la parida

dilluns, 2 de juny de 2008

El galgo: Un animal de companyia desconegut

A continuació us explicaré el que es de veritat com són la vida o han sigut les vides d’aquests animals .

Aquests animals són especialitzats en les curses en recintes especialitzats en aquestes curses. En principi quan són joves serveixen per això i per a caçar en llocs del sud d’Espanya.

Quan els galgos tenen un any o dos com a màxim , els seus respectius amos els maten o els deixen abandonats a la seva sort. És difícil entendre que passa per la ment d'algú que decideix penjar al seu gos,i els que en són còmplices . El primer pas per a altres formes de violència ja s'ha donat, i és aquí on cal actuar si no volem ser còmplices que altres animals, i segurament altres persones, dones,nens, sofreixin el maltractament d'aquest tipus de persones covardes i agressives.

En Espanya es denuncia molt poc el maltractament als animals, però des que està tipificat en el Codi Penal, les autoritats ja no tenen excusa per a mostrar-se passius. Només que més ciutadans es decideixin a denunciar el que veuen contínuament. Potser algun dia arribarem a entendre perquè algú decideix penjar al seu gos i podrem actuar a temps. (en aquests anys els galgos són tancats en gàbies molt petites i pràcticament sense menjar ) .

Per això s’han fet varies institucions en contra d’això com per exemple SOS Galgos.

SOS Galgos s’encarrega de si es troba un galgo abandonat , ells els porten cap aquí i els deixen en adopció, això es possible gràcies a molts voluntaris que els acullen a casa seva fins que algú els adopta definitivament.

He aquí el motiu perquè jo hagí fet aquesta redacció:1 comentari:

Anna M. ha dit...

Molt bé! Hi ha alguna falta, però per la teva conscienciació i expressió escrita, et poso un 9.
Bones vacances!
anna