red bull final futbol fantasia

la parida

divendres, 21 de desembre del 2007

Text argumentatiu

La pobresa

La pobresa és un problema que afecta al 50% del món, s'entén com a pobresa una persona que no tingui les necessitats bàsiques cobertes.

Molts països desenvolupats podrien ajudar molt més als països que sofreixen pobresa com a exemple:

Una estadística publicada en un diari nord-americà, que ens fa adonar que si EEUU deixés de fabricar armament nuclear durant un dia de l’any, els diners que s’estalviarien serien suficients per acabar amb la pobresa durant un mes.

Però no tot és tan fàcil com sembla, perquè als països rics no els interessa implicar-se en la tasca de salvar de la pobresa a més del 50 % de la població humana.

En conclusió, nosaltres podríem fer molt més del que fem, les ONG i els bancs d'aliments no són suficients , un exemple seria adoptar un nen .

2 comentaris:

lopolplo ha dit...

Ho0OlLa Bernat !

respecte al teu text argumentatiu , penso que adoptant un nen no solociones l'economía ni lestat de pobres al que es troben submergits la majoria de pobles del tercer món.
Penso que t'has emparat amb el EEUU com a model de riquesa però no és així , ja que , poden tenir moltes armes atòmiques , molts tancs i molts equips de Basquet , peró les necessitats minimes no estan cobertes ja que la mortalitat infantil és més elevada que a països com Cuba , Espanya ...
Aquest és un exemple del model econòmic de l'economia capitalista.

si estas en contra de l'extrema pobresa , enxufa-li canya a l'extrema riquesa ;)

*_borja_* ha dit...

berNiiiii!!

uenu, io no menrullare tan com en pol...jajaa. Que m'agrada molt el teu bloC!!

adéu!! BorJaaaa